Як “антикорупціонерів” квартирне питання зіпсувало

Mason Lemberg[/avatar]

Переписка лещенка і ТП з програми Схеми – це не просто переписка. Ця переписка пояснює багато чого.

Виявляється, лещенко, ставши депутатом, жив в дорогому особняку. Не будемо вникати чий особняк, за які гроші орендував…

Важливий інший момент – мотив. Навіщо жити в елітному особняку, маючи квартиру в Києві?

І припущення просте – це намагання відчути себе патрицієм, елітою і т.д., намагання бути подібним до всіх тих, кому він раніше міг тільки дупу лизати.

Це класичний приклад реалізації заповітних мрій зачуханого клоуна і намагання стати “таким як вони”. Пізніше придбана квартира лещенка за баснословні гроші – це підтвердження припущень. Він купляв не будь-яке житло, а елітне житло, яке мало б відповідати його “статусу”.

Придбання аналогічного житла заліщук, найємом – це вже свідчення системності. Свідчення того, що ці люди дійсно повірили, що вони “в системі”, що вони “стали елітою” і можуть собі дозволити робити те, що не можуть робити якісь там плебеї.

А отже це свідчення того, що вони не збиралися міняти систему (голосування тому підтвердження), вони збиралися очолити систему, щоб робити те, що робили інші, щоб напихати кишені баблом.

Власне, сьогоднішня переписка це підтверджує. Ці всі люди прекрасно координуються між собою і ДУЖЕ ДОБРЕ УСВІДОМЛЮЮТЬ СВОЇ ЗАШКВАРИ, а також прикривають одне одного.

Тобто ми маємо не просто зашкварених “антикорупціонерів”. Ми маємо організовану групу, яку об’єднують спільні цілі – очолити процеси збагачення.

Також сьогоднішня переписка – є свідченням ще одного негативного явища. Прикриттям цієї злочинної діяльності є посли, яким можна пожалітися, а вони потім захищають самопроголошених “антикорупціонерів”.

От така от фігня…