Про чергові маніпуляції ЗМІ

Богдан Карпенко

Читаю Казанського: “В Украине есть множество более вопиющих “зрад”, за которые несет ответственность Порошенко. Это договорняки с регионалами, безнаказанность сепаратистов, крышевание варварского разграбления запасов янтаря, смотрящие от Кононенко на множестве государственных предприятий, где пышным цветом цветет коррупция.”

Вся наша журналістика в одному абзаці:

– виявляється, це Порошенко винен, наприклад, що СП, БЮТ, і єврооптимісти три роки підряд відмовляються голосувати за бюджет, і приходиться шукати голоси у ригів. Я сюди ще можу добавити шантажі “проєвропейських” партій, які багаторазово зривали ті голосування, котрі від нас вимагали ЄС, США, МВФ.

– виявляється, це Порошенко повинен перебрати на себе функції суду, щоб садити сепаратистів, і бажано тих сепаратистів, на яких будуть вказувати журналісти, і законів для цього не потрібно. А пан Казанський після того про узурпацію влади кричати не буде? А як самого пана Казанського без суду посадять, він же не буде мати нічого проти?

– виявляється, Порошенко кришує бурштин, звісно пан Казанський має докази, і вже мчить у НАБУ, туди ж пан Казанський понесе докази злочинів у виконанні Кононенка. Я ж все вірно розумію?

Я що хотів сказати нашим журналістам: спочатку ви три роки кричите, що Порошенко не закриває фабрику у Ліпецьку, потім, внєзапно, як та фабрика закривається, ви всі в один голос кричите, що це не Порошенко її закрив, а ті, хто керує Рошеном, тобто, виявилось, ви знали, що керівництво Рошеном було передане у траст, і, при цьому, не полишали нагоди накинути на Президента маніпуляціями. І от, коли та зрада відпала, ви беретесь накидувати чергову дурню. Чи не знає пан Казанський, що він зараз відверто маніпулює ось цими “договорняки з ригами”, “ніхтонесидить”, “кришування бурштину”, “ко-ко-кононенко”? Знає. То навіщо він це робить? Мало РЕАЛЬНИХ проблем в країні, щоб їх ховати за цими маніпуляціями для ідіотів, з якими ті ідіоти потім носяться соцмережами роками?

Автор