Знову про корисних для ворога ідіотів

Богдан Карпенко

І таки далі будуть травити та таврувати людей, котрі послідовно вказують на важливість захисту інформаційного поля країни, людей, котрі вказують, що агресивною пропагандою простих рішень складних питань (популізм) через легкодоступні інформаційні площадки, ворог виграє війну за голови.

А вигравши війну за голови, користаючись такими слабкими місцями цивілізованого світу, як свобода слова, і демократичні вибори, ворог проводить своїх лобістів на ключові посади в країнах, і вже не потрібно ніякої армії, ракет, стрілянини, тому що армією ворога стає саме населення країни, проти котрої здійснюється інформаційна агресія.

Більше того – це ж населення з максимальною агресією буде атакувати своїх же людей, котрі вказуватимуть на цю окупацію. Будуть травити свої ж, хто отримав аудиторію у соцмережах пропагуючи ті ж прості рішення складних питань, будучи переконаним, що отримали аудиторію не тому, що пропагували відвертий популізм, а знаходячись в ілюзії, що отримали аудиторію, тому що дуже розумні.

Це ж так просто: вибираєш місцевого ідіота з явними ознаками нарцисизму, даєш йому розкрутку на легкодоступних інформаційних площадках, і пускаєш його у вільне плавання.

Ідіот буде генерувати взаємовиключні параграфи, і навіть не здогадуватиметься, що його з самого початку вели саме для цієї його діяльності (експерт зі всіх питань).

Будуть травити свої ж, незважаючи на те, що у ЄС пропагандою простих рішень вже було виграно два референдуми, а у США президентські вибори, і це тільки початок, і давно варто задуматись, що, насправді, відбувається, та усвідомити загрозу.

Початок, бо у цивілізованому світі тільки починають вивчати, що таке інформаційне поле взагалі, і всі шанси на те, що цю тему досліджень розвалять корисними ідіотами, які з піною у рота доводитимуть, що захист від інформаційної агресії – це наступ на свободу слова.

Автор