Зрада-перемога тижня 16-22 грудня

Дмитро Вовнянко

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. 7 основних зрад і 7 основних перемог що сталися протягом минулих 7 днів.

Розглянемо події 16 – 22 грудня.

ЗРАДА

Українські політики не хочуть свідчити проти Януковича – ФБР. Ідеться в першу чергу про представників старої влади.

Через те, що влада 50-тисячного Марганця (Дніпропетровська область), вирішила відмовитися від послуг НАК “Нафтогаз Україна” з газопостачання, але технічно й технологічно міська інфраструктура до такого кроку виявилася не готовою, зараз там склалася критична ситуація. Домівки не опалюються, світло подається не постійно, мешканці буквально гріються біля багать.

У селі Недашки Малинського району Житомирщини вчора ввечері зупинили три вантажівки зі львівським сміттям.

Міністр юстиції Павло Петренко стверджує, що з початку року за так званим “законом Савченко”, який передбачає зарахування дня у СІЗО як двох у тюрмі, на волю вийшло близько тисячі вбивць.

В Умані невідомі осквернили синагогу. Зловмисники підкинули голову свині, обливши все довкола фарбою, що імітує кров.

У судді Київського апеляційного адмінсуду Ярослава Василенка знайшовся “садовий будинок” у столиці площею 700 квадратних метрів, який він забув вказати в декларації.

Міністерство юстиції заявляє про скасування Верховною Радою необхідності заповнювати електронні декларації про доходи керівниками установ освіти, науки і культури.

ПЕРЕМОГА

У поточному році 314 українських військовослужбовців, що проходять службу в зоні проведення АТО, були забезпечені житлом.

Україна створила повний цикл виробництва ракетної техніки. Збройні Сили України вже отримують ракети для РСЗВ українського виробництва.

Поліцейському спецназу Донеччини передали сучасну військову техніку. Зокрема, до фондів КОРДу надійшли: сучасний бронеавтомобіль “Варта”, мікроавтобус та Toyota Land Cruiser.

Вчителька з Кропивницького потрапила в Топ-50 найкращих педагогів світу. Вчителька англійської мови однієї з гімназій у Кропивницькому Ганна Дудич стала єдиним представником з України, кого внесли до рейтингу світової премії Varkey Foundation Global Teacher Prize 2017.

ЗСУ в ході контратаки зайняли нові позиції в районі Світлодарської дуги. США прямим текстом звинуватили Росію у загостренні ситуації на Донбасі.

2016 року в межах перемовин Тристоронньої контактної групи у Мінську вдалося звільнити 17 осіб з полону контрольованих Росією бойовиків.

Комітет нацбезпеки ухвалив рішення про виключення нардепа Савченко зі своїх лав.


Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор