Про Саакашвілі, дороги та уряд

Саакашвілі пише:


1) Тобто, виявляється, сьогодні, в червні 2016 року Саакашвілі не влаштовує інтенсивність РЕМОНТНИХ робіт на трасі Одеса-Рені, яка, згідно його ж обіцянок, мала бути збудована до кінця 2015.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/06/9/7070739/

А з червня 2015 до травня 2016 інтенсивність влаштовувала?

Коли місяцями просиджував в студії шустера, інтенсивність будівництва дороги влаштовувала?

А коли колєсіл зі своїм шапіто по Україні, то інтенсивність будівництва дороги у ввіреній області теж влаштовувала?

З чого раптом така турбота?

Може тому що третьосортний Уряд виділив гроші і почне будівництво обіцяної Міхо дороги?

2) А автобану вже не буде? Так, пане Губернатор?

3) Не влаштовують обсяги фінансування… Стоп.. Так фінансування мало здійснюватись за рахунок грошей з Таможні? Тобто грошей “з таможні” нема? А шо такоє…?

А як же ці неперевершені реформи на таможні? Де ж ці мільярди, які крали корупціонери до приходу на таможню команди Саакашвілі?

Якщо ці гроші не поступають в бюджет і на дороги (а мусять), то виходить, що або команда Саакашвілі поняття не має як боротись з корупцією на митниці, або команда Саакашвілі сама погрязла в схемах… Ні, ні, я не звинувачую, просто логічні припущення, виходячи з фактів.

Виходить, що команда Саакашвілі або є непрофесійною і не може боротись з корупцією (нема результату у вигляді мільярдів додаткових доходів) або не дай Боже є корумпованою.

4) Саакашвілі поїде зустрічатися з Гройсманом, сподіватиметься на виконання Прем’єром даної Президентом обіцянки. Це ж треба рік пропрацювати на такій високій посаді, безпристрасно боротись з корупцією і не знати, що Прем’єр в Україні не підпорядковується Президенту і не має виконувати його обіцянки.

Питання не у виконанні обіцянок, а в тому, що пан Губернатор, за рік не освоїв азів політичної субординації.

І це який Гройсман має виконувати обіцянки і виділяти гроші на дорогу?

Той самий Гройсман, що є друго-третьосортним політиком, який не вміє робити реформи?

5) Саакашвілі пише, що буде жити на дорозі в наметі і буде там проводити зустрічі і прийоми.

Це прекрасно, я вважаю.

По-перше: я зможу голосно посміятись з того, як пан Давіт, в ошатному дорогому вбранні рівня зімбабвійських принців, буде по болоті прориватись на прийом.

По-друге: це добре, що пан Губернатор нарешті усвідомив своє місце і суть своєї роботи. Бо що ще залишається робити людині, яка пообіцяла, не зробила, а робити будуть ті, кого ця людина вважає третьосортними недореформаторами.

Тому, таки правда:

Досить знущатись над людьми, п. Саакашвілі!


Мене часто звинувачують в тому, що я якось дуже прискіпливо і дуже недружньо ставлюсь до Саакашвілі.

Так, це правда.

Я ж щиро не розумію людей, які сподіваються отримати якийсь результат від популістів (від будь-яких, я їх всіх хейтю). І чим скоріше ми зрозуміємо, що популісти нічого не зроблять хорошого для країни (якими б гаслами вони не прикривались), тим швидше будемо рухатись вперед.

Автор