Пташине молоко або плівки Оніщенка

Богдан Карпенко

За записи Онищенка: їх публікації вважаю позитивною новиною (не даю оцінку правдивості – поняття не маю) – є змога всім наочно побачити, які ось це “Порошенко посади олігархів” може мати наслідки, як наші ЗМІ любо продаються на захист ось цих олігархів, як наші деякі блогери/депутати залюбки допомагають даним олігархам уникати відповідальності. Дивіться, любуйтесь. А ще полюбуйтесь, як придурки, котрі ще вчора кричали “посади олігархів”, сьогодні вже радо розносять любу дурню від того олігарха по своїм фейсбукам, і допомагають атакувати того, хто пробує посадити того, кого ці ж придурки вчора вимагали посадити.  І це при тому, що Онищенко не може вивести тисячі працівників своїх підприємств на вулиці, як це може зробити, наприклад, Гудок. Чи, там курс похитати, найбільшим банком, як це може зробити самізнаєтехто.

Зрештою, станом на сьогодні, не бачу ніякого вихлопу для організаторів комедії, окрім, що сам “оприлюднювач” отримає репутацію мудака, з яким не матимуть справи через ризик зливання приватної переписки.

Ось що б мене, направду, хвилювало, так це якби даний любитель коней та веселих препаратів, міг би через якісь записи шантажувати Президента моєї країни, і впливати на його рішення. Бо у нас і так тут куди не глянь, кожен на кожного щось має, і як доходить до справи, то, навіть, одного бородатого клоуна взяти не можуть, хоч він зашкварився так у відкриту, і так явно, хіба не вистачало таблички “ідіот” на лобі, коли за квартиру ставив підпис, і стріму цього моменту по Першому національному.

P.S. На скріні ті, хто розносить даний запис по ФБ. На манєже всє тєже.

Автор