Зрада/перемогатижня 25 листопада – 1 грудня.

 

Дмитро Вовнянко


ЗРАДА

На Рівненщині – спалах африканської чуми.

Мер Тернополя просить Львів забрати сміття, скинуте без дозволу біля міського звалища.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, який бере участь у конкурсі на посаду голови Держбюро розслідувань, відмовився пояснити походження майже 34 млн грн “дивідендів” від невідомого бізнесу його дружини.

За останній рік в Україні захворюваність на туберкульоз зросла на 8%.

В Україні зафіксували перший за вісім років випадок пташиного гриппу.

Депутат від БПП Сергій Лещенко вважає, що заява Національного агентства з питань запобігання корупції про те, що знижка на купівлю його квартири була надана неправомірно, є брехливою.

Заступник очільника Мін’юсту Сергій Петухов запропонував приймати біженців заради безвізу з ЄС. За його словами, замість ображатися на ЄС через відкладення рішення щодо безвізового режиму для України, треба шукати, як стати потрібними Європі.

ПЕРЕМОГА

Прем’єр-міністр Держави Ізраїль Беньямін Нетаньягу висловив вдячність Україні за відправлення літаків Державної служби з надзвичайних ситуацій для гасіння масштабних пожеж.

Генеральний прокурор Юрій Луценко оголосив підозру екс-президенту Віктору Януковичу в державній зраді й пособництві Російській Федерації в агресії проти України.

Державний концерн “Укроборонпром” в рамках запланованого на 30 листопада Дня оборонної промисловості України в НАТО представив в штаб-квартирі альянсу в Брюсселі продукцію і проекти українського ОПК.

Четвертий енергоблок ЧАЕС накрили новим саркофагом.

22-річний українець переміг на конкурсі робототехніки у США. 22-річний українець Антон Головаченко створив екзоскелет UniExo.

Унаслідок “профілактичних заходів” СБУ в Харкові скасували форум сепаратистів.

У Києві вперше провели операцію на серці без застосування наркозу.

На півдні України почалися ракетні навчання. Російські кораблі приготували ППО.

Прикордонний корабель морської охорони “Григорій Куроп’ятников” вийшов сьогодні у море для документування незаконної діяльності та агресії Російської Федерації у виключній морській економічній зоні України.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор