Зрада-перемога тижня 10-24 листопада

Із затримкою, але за два тижні зразу – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 10 – 24 листопада.

ЗРАДА

Заступницею Авакова стала 24-річна фахівець з “зелених” технологій. Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що призначення заступника міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції Анастасії Дєєвої відбулося з порушенням процедури.

Один із найбагатших губернаторів України Голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук не гребував отримувати допомогу з безробіття.

СБУ виявила в покинутому цеху машини швидкої допомоги, які Порошенко дарував лікарням Донбассу.

Через снігопади був ускладненим проїзд до 70 населених пунктів у Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Учасники мітингу під Національним банком України розповіли спостерігачам ОБСЄ, що за участь у демонстрації їм заплатять суму, що дорівнює в еквіваленті 10 доларам США.

Понад 70% українців переконані, що рівень корупції в країні не знизився, а влада не хоче викривати хабарників. Такі дані містить дослідження “Барометр світової корупції” за 2016 рік, підготовлене міжнародною антикорупційною організацією Transparency International.

4 нардепи приховали доходи в е-деклараціях. ГПУ обіцяє покарати.

Студенти Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого сьогодні, 21 листопада, влаштували мовчазний протест проти бездіяльності керівництва ВНЗ. Студенти обурюються скороченням годин навчання з профільних предметів.

У Миколаєві студентам намагалися показати “сепарський” фільм “, вони встали та пішли.

ПЕРЕМОГА

У Черкасах патрульні не побоялися оштрафувати водія в.о. начальника обласної поліції.

Найрозумніші діти України 10 листопада отримали президентську стипендію. Лауреатами стипендії стали 270 молодих геніїв з усієї країни.

Українські винищувачі, які вдалося забрати з Криму, – знову на варті України. На Прикарпатті тривають масштабні навчання молодих пілотів. Свою майстерність вони відпрацьовують на винищувачах, які базувалися на аеродромі “Бельбек”.

Гаазький трибунал прирівняв ситуацію в Криму до міжнародного збройного конфлікту.

У Пшонки забрали 15 тисяч гектарів мисливських угідь. Суд скасував рішення Київської облради про надання мисливських угідь на території Фастівського району в користування товариству, яке пов’язують із сином екс-генпрокурора Віктора Пшонки.

На Харківщині затримали кур’єра при спробі вивезення до РФ стародруку “Апостол”.

У Маріуполі Донецької області почало мовлення військове радіо “Армія-FM”.

Президент України Петро Порошенко припинив повноваження члена наглядової ради Укроборонпрому народного депутата Сергія Пашинського.

СБУ затримала на Чонгарі двох зрадників. Міноборони РФ говорить, що це “російські військові”.

Колишнього бранця бойовиків Володимира Жемчугова прооперували в Німеччині. Він уже бачить. Видалили осколок.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор