Про маніпуляції на темі голодомору

Тільки що забанив/повидаляв з друзів чергову партію долбо@бів, котрі в сьогоднішній скорботний день не знайшли собі достойнішого заняття ніж лайкання постів животного, яке намагається втулити свої примітивні політичні маніпуляції до теми покладання квітів жертвам голодомору українців.

Це друга партія підписників, яку я забанив на цьому тижні. Були ще маніпуляції юри касьянова на тему “прекрасного янека”.

Всім іншим скажу так:

Я толерантний до чужої думки, в тому числі абсолютно протилежної, мої коменти відкриті для всіх, я ніколи нічого не видаляю.

Але я не збираюсь мати хоч якісь стосунки (навіть віртуальні) з тими людьми, хто переступає через цю невидиму межу здорового глузду і правди і справедливості, яка відділяє нормальну людину від животного. Бо я не знаю як ще можна назвати людей, котрим подобаються маніпуляції тварєй на темі голодомору.

Я не знаю, що змушує нормальних людей лайкати таке (може не сам пост, може особисте знайомство з людиною, може привичка всюди тулити лайки), але для мене це питання гігієни.

Мені огидно мати з такими людьми хоч щось спільне…


Автор