Про пост касьянова і принципові речі

Розумію, що у людей є свої обідки на когось у владі, комусь не так подякували, комусь не так покланялись, хтось не розуміє, чому це одразу після Майдану раптово не зникли всі проблеми і т.д.

Але, АЛЕ, люди, котрі підтримали цей пост, погодились з дуже принциповими речами, такими, як: Яник більш легітимний, менше крав, тримав слово, більш чес ний. Це все вони погодились ігноруючи злочини, які він заподіяв, і наслідки котрих ми маємо, і будемо мати ще довго. Вони на своєму хейтерстві, обіді, постійній істерикам, у незалежності від того, скільки корисного зробили, так от вони перетворились на вату, з котрою більше нема різниці у поглядах, бо у чому вона тепер? При Янику ж не було так погано, норм чувак, ну, подумаєш, людей розстріляв, армію розвалив, Крим до здачі підготовив, все бабло вивів, норм же було, так?

Не те, що Порох, для чогось ту армію відновив, Росію під санкціями тримає, далі в країну не пускає, так? У ВАС В ГОЛОВІ ВСЕ ТАК? Я дуже побажаю людям, які погодились з Касьяновим, подумати про це все, і що вони насправді тепер хочуть. Відмітив тих, кого у різні часи читав.

P.S. Додайте у список Ігоря Луценка, якого при прекрасному Янику заледве не вбили, а при злочинному Пороху він сидить у Раді, і має мільйони, за які ніхто не питає, і може триндіти, все що забажає на любих каналах, пускати дрони в залі ВРУ, пропускати роботу і т.д.


Автор